Praktijknummer: (0113) 56 12 34Spoednummer: (0113) 56 19 19

Medewerkers

Ons team van ervaren en enthousiaste medewerkers zet zich dagelijks in voor de beste zorg aan u. Graag stellen wij ons aan u voor.

Praktijkondersteuners


Janneke Baayens-Blankenburgh - Praktijkondersteuner ouderenzorg
Janneke  is sedert 1 januari 2018 werkzaam als praktijkondersteuner ouderenzorg. Zij is werkzaam op woensdag of vrijdag op beide locaties van huisartsenpraktijk de Drieweg. Zij begeleidt kwetsbare ouderen en stelt in samenspraak met de huisartsen en alle andere bij de kwetsbare oudere betrokken zorgverleners een op de persoonlijke situatie afgestemd behandelplan op. Dit met de bedoeling dat ouderen minder kwetsbaar worden en langer zelfstandig kunnen blijven functioneren.

Jacqueline Baecke - Praktijkondersteuner
Aanwezig: te ’s-Heer Arendskerke op maandag, dinsdag en donderdag.
Specifieke aandachtsgebieden: suikerziekte, begeleiding bij verhoogd hart-vaatrisico, astma en COPD.
Email: jbaecke@dedrieweg.com

Peter Berg - POH-GGZ
Peter Berg is sedert oktober 2016 werkzaam als POH-GGZ  in de huisartsenpraktijk.  Hij begeleidt mensen met psychische klachten. Hij werkt op woendagochtend te 's Heer Arendskerke en op woendagmiddag te Heinkenszand. U kunt bij hem terecht na verwijzing door de huisarts of door het maken van een afspraak via de assistente.
Email: pberg@dedrieweg.nl

Liesbeth Geensen - POH-GGZ
Liesbeth is sinds maart 2020 werkzaam als POH-GGZ in de huisartsenpraktijk. Zij begeleidt mensen met psychische klachten. Liesbeth werkt op de donderdagmiddag en avond te 's Heer Arendskerke en op vrijdagmiddag op Heinkenszand. U kunt bij haar terecht na verwijzing door de huisarts of door het maken van een afspraak via de assistente.
Email: lgeensen@dedrieweg.nl

Judith Jimkes-Schrijvenaars - Praktijkondersteuner en diabetesverpleegkundige
Aanwezig: te Heinkenszand op maandag, dinsdag, en woensdag.
Specifieke aandachtsgebieden: suikerziekte, begeleiding bij verhoogd hart-vaatrisico, astma en COPD. Zij is tevens diabetesverpleegkundige.
Email: jimkes@dedrieweg.com
Adres Locatie Heinkenszand
Locatie 's-Heer Arendskerke
Zie praktijkinformatie
Contact
Telefoon:(0113) 56 12 34
Spoednummer:(0113) 56 19 19
Huisartsen R.B.T. Wolbers
J.J. Bruijnzeel-Nouwen
T.A.M. Huissoon