Praktijknummer: zie 'praktijkinformatie'Spoednummer: (0113) 56 19 19

Medewerkers

Ons team van ervaren en enthousiaste medewerkers zet zich dagelijks in voor de beste zorg aan u. Graag stellen wij ons aan u voor.

Praktijkondersteuners


Janneke Baayens-Blankenburgh - Praktijkondersteuner ouderenzorg
Janneke  is sedert 1 januari 2018 werkzaam als praktijkondersteuner ouderenzorg. Zij is werkzaam op woensdag of vrijdag op beide locaties van huisartsenpraktijk de Drieweg. Zij begeleidt kwetsbare ouderen en stelt in samenspraak met de huisartsen en alle andere bij de kwetsbare oudere betrokken zorgverleners een op de persoonlijke situatie afgestemd behandelplan op. Dit met de bedoeling dat ouderen minder kwetsbaar worden en langer zelfstandig kunnen blijven functioneren.

Jacqueline Baecke - Praktijkondersteuner
Aanwezig: te ’s-Heer Arendskerke op maandag, dinsdag en donderdag.
Specifieke aandachtsgebieden: suikerziekte, begeleiding bij verhoogd hart-vaatrisico, astma en COPD.

Peter Berg - POH-GGZ
Peter Berg is sedert oktober 2016 werkzaam als POH-GGZ  in de huisartsenpraktijk.  Hij begeleidt mensen met psychische klachten. Hij werkt op woendagochtend te 's Heer Arendskerke en op woendagmiddag te Heinkenzand. U kunt bij hem terecht na verwijzing door de huisarts of door het maken van een afspraak via de assistente.

Judith Jimkes-Schrijvenaars - Praktijkondersteuner en diabetesverpleegkundige
Aanwezig: te Heinkenszand op maandag, dinsdag, en woensdag.
Specifieke aandachtsgebieden: suikerziekte, begeleiding bij verhoogd hart-vaatrisico, astma en COPD. Zij is tevens diabetesverpleegkundige.

Claudine Wattel - Praktijkondersteuner GGZ
Per 1 januari 2014 is in de praktijk werkzaam mevrouw Claudine Wattel, praktijkondersteuner-GGZ. Zij begeleidt  mensen met psychische klachten. Het kan gaan om slaapproblemen, moeilijk kunnen omgaan met een chronische ziekte, somberheid, angst- en spanningsklachten maar ook relatieproblemen, eenzaamheid en werkeloosheid of dreigend ontslag. Claudine werkt in de huisartsenpraktijk op dinsdagavond en donderdagmiddag, U kunt bij haar een afspraak maken na verwijzing door de huisarts maar ook via de assistente rechtstreeks.
Adres Locatie Heinkenszand
Locatie 's-Heer Arendskerke
Zie praktijkinformatie
Contact
Telefoon:zie 'praktijkinformatie'
Spoednummer:(0113) 56 19 19
Huisartsen J.J. Harten
R.B.T. Wolbers
J.J. Bruijnzeel-Nouwen
T.Huissoon